У Львові літній чоловік опинився у пастці, з якої не міг вибратися самостійно. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.

Як зазначається, у п’ятницю, 15 травня, рятувальникам повідомили, що в одній із квартир у п’ятиповерхівці по вулиці Пасічній чоловік 1958 року народження опинився у скрутній ситуації та потребує негайної допомоги. Відкрити двері чоловік не може, оскільки його притисло шафою.

Прибувши на місце виклику, рятувальники ДСНС за допомогою спецзасобів відчинили двері помешкання. Вони виявили 62-річного господаря квартири на підлозі – важка шафа впала на нього та притисла ноги.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Разом із присутніми на виклику працівниками правоохоронних органів рятувальники визволили постраждалого з пастки, та передали його для медичного огляду бригаді швидкої допомоги.

Нагадаємо, раніше у Києві пенсіонерка героїчно залишилася з чоловіком-інвалідом у палаючому будинку - а могли згоріти живцем.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві пожежа знищила сауну на 20-му поверсі хмарочоса, - "Багаті теж плачуть"

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом ображена жінка жорстко помстилася колишньому чоловікові, - "Гори воно ясним полум'ям"