На Львівщині, у одному із сіл Сколівського району, жінка влаштувала підпал будинку свого колишнього чоловіка. Про це повідомляє поліція регіону.

Як зазначається, 9 квітня цього року зловмисниця зі Сколівського району, розлютившись, підпалила будинок, у якому мешкав її колишній чоловік. Пожежа повністю знищила будівлю, і лише дивом минулося без людських жертв. В результаті проведеного розслідування було встановлено, що підпал вчинила 48-річна колишня дружина господаря помешкання.

Скрін, Поліція Львівської області у Facebook

Жінку затримали, свої дії вона пояснила особистою неприязню до колишнього чоловіка. За скоєне мстивій жінці загрожує від трьох до десяти років тюремного ув’язнення. Наразі жінка перебуває під вартою, остаточне рішення в її справі має ухвалити суд.

Нагадаємо, страшна знахідка на згарищі — у пожежі загинули шестеро дітей і двоє дорослих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа Польща пішла по шляху України, за підпал трави горить найбільший національний парк

Також Знай.uа писав, посуха, голод і потоп - людству назвали наступні випробування підступного 2020 року

Крім того, додамо, що на Київщині нацгвардійці палили траву та ледь не побили чоловіка через зауваження.