У Львові запрацювали не тільки продуктові ринки, а й відновилася стихійна торгівля. Мешканці району привозять до міста різноманітні сільськогосподарські продукти в надії продати їх.

Про це повідомляє інформаційний портал "Діло".

Так, у Львові, на площі Соборній поблизу кінцевої зупинки трамваїв №3,4, 8, відновилась стихійна торгівля. Тут літні продавчині пропонують молоко, яйця та вирощену на городі зелень.

Фото dilo.net

Переважна більшість жінок стоять без масок, зазначаючи, що коронавірусу вони не бояться. При цьому вони говорять, що від всіх хвороб їх врятує Господь.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Поблизу Привокзального ринку стихійної торгівлі станом на 10.30 немає. На вході до ринку усім проводять температурний скринінг. Також стихійних торговців немає і поблизу Винниківського базару.

Фото dilo.net

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус повертається — у Китаї почалася друга хвиля cоvid-19.

Як повідомляв Знай. ua, Моз анонсував масову вакцинацію.

Також Знай. ua писав, що в Україні за добу 375 нових хворих коронавірусом, 17 померли.