На Волині, у районі прикордонних сіл Гуща та Рівне, близько трьох десятків місцевих мешканців намагалися перетнути «лінію інженерних прикордонних споруд». Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Місцеві мешканці стверджують, що намагалися потрапити до озера, на якому звикли рибалити. Прикордонники намагалися пояснити, що діє порядок пропуску за лінію інженерних прикордонних споруд, відповідно до чинного законодавства України з прикордонних питань. Однак місцеві мешканці, пересівши на трактор та мотоцикли, зірвали замок на шлагбаумі, яким було загороджено місце пропуску, та перетнули лінію огородження державного кордону.

На місце події викликали поліцію, порушників зупинили та повернули на територію України. У прикордонслужбі стверджують, що зазначені особи причетні до контрабанди цигарок на територію сусідньої держави.

«Одному грузину колись і без трактора удалося, і нічого йому не було», «Прикордонники "віджали"в селян озеро і вся тут проблема, хлопці все життя там рибачили, а тут вирішили не пускати до озера!», «Цікаво - на другій стороні кордону їх би радісно прийняли з трактором і мотоциклом, і що дальше? Уже б назад не повертались? Там би і мешкали? Видно не раз користувались уже такими "коридорами"», «Де там "державний кордон"? З якою державою?», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, Польща публічно визнала Росію головною загрозою – Дуда підписав історичний документ.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа авіаперельоти в травні-червні — фейк: у Мініфраструктури терміново попередили українців.

Знай.uа писав, скандали на кордоні – на Закарпатті заробітчани спровокували війну кланів.