На Львівщині молода жінка, працюючи на «Укрпошті», зуміла заволодіти грошима пенсіонерів та субсидіантів на загальну суму понад 25 тисяч гривень. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, 28-річна зловмисниця у Золочівському районі підробляла документи, за якими пенсіонери та інші громадяни нібито отримували свої виплати. Насправді поштарка привласнювала гроші собі. Таким чином вона заволоділа чималою сумою, не доносячи адресатам їхніх пенсій, грошових переказів та субсидій. Жінку обвинувачують не лише у присвоєнні коштів, але й у підробці документів, печаток, штампів та бланків.

За скоєне молодій поштарці загрожує від трьох до восьми років тюремного ув’язнення. Крім того, їй буде заборонено займати певні посади та займатися певною діяльністю впродовж трьох років.

Нагадаємо, що у Львові працівниця "Укрпошти" знущається з україномовних: "Нікагда нє будєт"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в одному з київських дитячих садків стався мовний скандал.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що в одному з відділень Укрпошти міста Луцька касирка не хоче розмовляти українською мовою.