Відділ поліції Яворівського ВП ГУНП у Львівській області оголосив у розшук неповнолітню Яремко Єлизавету Володимирівну 2004 року народження.

16-річна дівчина пішла з дому 2 травня, та до сих пір не повернулась. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук керівник ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич.

"!! Увага розшукується !!!Городоцьким ВП Яворівського ВП ГУНП у Львівській області встановлюється місце знаходження неповнолітньої Яремко Єлизавета Володимирівна 25.01.2004р.н. жителька с. Хишевичі Городоцького району Львівської області котра 02.05.2020 року пішла з дому та не повернулася.Одягнута в чорну олімпійку , чорні штани",- написано у повідомленні.

Яремко Єлизавета була одягнута: у чорну олімпійку, чорні штани.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже кону життя і здоров'я дівчини.

Яремко Єлизавета, фото: Ігор Зінкевич "Варта-1"
Яремко Єлизавета, фото: Ігор Зінкевич "Варта-1"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові слідом за трагічною загибеллю дівчинки зникла школярка - батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові загадково зникла молода красуня на велосипеді, копи прочісують кожен метр - прикмети та фото

Також «Знай.uа» писав, що У Києві зникла 17-річна красуня зі шрамом на лобі, - "пішла з дому о другій годині ночі"