Пустомитівський відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області оголосив у розшук неповнолітню Смолінську Катерину Олегівну 2004 року народження, жительку села Годовиця Пустомитівського району.

16-річна Катерина Смолінська вийшла з дому та не повернулася.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як стало відомо,то дівчина 7 травня близько опівночі вийшла з дому і досі не повернулась. Катерина з села Годовиця Пустомитівського району. За попередньою інформацією, могла прямувати у місто Яремче Івано-Франківської області.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прикмети дівчинки: зріст 165 см, коротка стрижка, волосся фарбоване у жовтий колір.

Була одягнута: у шапку жовтого кольору, різнобарвну куртку (візерунок синій, фіолетовий, білий, чорний), чорні штани, на ногах - чорні черевики.

З собою зникла мала пакунок жовтого кольору і чорний туристичний наплічник.

Якщо ви бачили цю дівчинку чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація адже на кону життя і здоров'ї дитини.

Смолінська Катерина, фото: Національна поліція
Смолінська Катерина, фото: Національна поліція

Смолінська Катерина, фото: Національна поліція
Смолінська Катерина, фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

Також «Знай.uа» писав, що У Львові зник молодий хлопець в кепці, сестра благає про допомогу