У Львові сталася жахлива НП, в одній з багатоповерхівок пролунав потужний вибух.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

Вночі у Сихівському районі Львова у будинку на 8 поверсі стався вибух. Вибух був дуже потужним, що вулиця була буквально всипана уламками скла.

На місце пригоди оперативно прибули рятувальники. Вони загасили загоряння у квартирі на 8 поверсі. Власник квартири зараз знаходиться в реанімації, медики говорять, що це справжнє чудо, що він залишився живим.


За словами власника квартири вибух стався, коли він вирішив прикурити. За попередньою інформацією рятувальників, причиною займання став вибух газу.

Квартира поверхом нижче наразі перебуває у жахливому стані. Окрім вибитих дверей, тріснула стеля. А шпалери повністю злізли після того, як пожежники залили все водою.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині накрили гігантський схованку зі зброєю та вибухівкою, подробиці спецоперації

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Під Києвом чоловік влаштував стрілянину і підірвався на власній гранаті, є постраждалі

Також Знай.ua писав, що У Львові чоловік підірвав себе у подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію