На Львівщині розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це повідомив голова ГО “Варта 1”, Ігор Зінкевич.

На Львівщині правоохоронці розшукують 22-річного Батога Віталія Михайловича. Відомо, що хлопець направлявся з села Петричі Буського району у місто Золочів Львівської області, але досі про нього немає відомостей. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо, телефон хлопця відімкнений.

Батіг Віталій


Зниклий був одягнений у шкіряну куртку коричневого кольору, сині джинси, чорні кросівки. При собі мав рюкзак сірого кольору.

Якщо ви бачили цього хлопця чи знаете щось про його місцеперебування, прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номерами телефонів (264) 2-16-38, 0679463423, 0672635667. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя на здоров'я хлопця.

Батіг Віталій

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.