На Львівщині лікарі не змогли врятувати 23-річного хлопця із гострим апендицитом. Про це повідомляє видання zaxid.net.

Як зазначається, Ростислав Комнатний із міста Городок помер наприкінці квітня. Лікарську допомогу йому надавали у районній лікарні. Хворий скаржився на різкий біль внизу живота, його нудило. Натомість йому прописали препарати від здуття живота. Ще через кілька днів його у важкому стані привезла до лікарні швидка допомога, проте хлопця врятувати не змогли.

Близькі померлого вважають, що причиною його смерті стала лікарська недбалість. Вони кажуть, що перші ознаки захворювання з’явилися після Великодня, і були схожі на харчове отруєння. Вночі ситуація погіршилася, родичі викликали швидку допомогу, оскільки запідозрили апендицит. Хірургічне відділення було зачинене на карантин, там обурилися, що хворого привезли посеред ночі. Лікар оглянув хлопця, проте апендицит не запідозрив. Зробили знеболюючий укол, запевнивши, що переїв на свята, і відправили до сімейного лікаря, - здавати аналізи.

Родичам наказали написати відмову від госпіталізації. Наступні два дні хлопець здавав аналізи та проходив УЗД із сестрою, лікарі не побачили гострого апендициту. Діагноз написали – «кишкові коліки та здуття живота», рекомендували дієту та ліки “Еспумізан” і “Спазмалгон”.

На третій день домашнього лікування хлопцеві стало гірше, він почав вкриватися плямами. Швидка забрала його до лікарні, де його оперували, проте безуспішно.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Лікарі впевнені, що діагностувати гострий апендицит не змогли, оскільки «це дуже підступна та інколи непередбачувана хвороба, може поводитися, як хамелеон».

Нагадаємо, українським пенсіонерам світить три доплати - кому варто приготувати документи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, як в аптеці наживаються на здоров'ї українців.

Також Знай.ua писав, в МОЗ закликали українців й надалі дотримуватися карантину