У Львівській області, у Радехівському районі, хлопець вирішив оригінально ухилитися від сплати боргу. Про це розповіли у прес-службі поліції області.

Зазначається, що вранці середи, 6 травня, 35-річний чоловік подзвонив до правоохоронців та заявив, що невідомі на автомобілі викрадали його 22-річного племінника. Він додав, що хлопця утримували у неволі близько доби, у невстановленому місці, після чого вивезли та покинули на околиці села. Хлопця нібито знайшли із зв’язаними руками. Про все, що відбувалося в полоні, хлопець нібито забув.

Однак правоохоронці, прибувши за викликом, не виявили жодних доказів правдивості історії, розказаної племінником та його дядьком. Пізніше хлопець визнав, що вони із родичем вигадали історію з викраденням, аби не сплачувати чималі борги різним кредитним установам та приватним особам.

На 35-річного порушника складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідно до ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

За неправдивий виклик правоохоронних служб чоловікові загрожує штраф.

Популярні новини зараз
Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися
Показати ще

За даними Знай.uа, Франківськ перетворився на Дикий Захід, копи хапаються за голови.

Як повідомляв Знай.uа, прикривалися СБУ: у Києві чоловіка викрали посеред вулиці заради викупу, - подробиці з присмаком "лихих" 90-х.

Крім того, Знай.uа писав про те, що десятки копів "тиснуть на газ" в Одесі, дикий форсаж паралізував місто.