У Львівській області, у Радехівському районі, хлопець вирішив оригінально ухилитися від сплати боргу. Про це розповіли у прес-службі поліції області.

Зазначається, що вранці середи, 6 травня, 35-річний чоловік подзвонив до правоохоронців та заявив, що невідомі на автомобілі викрадали його 22-річного племінника. Він додав, що хлопця утримували у неволі близько доби, у невстановленому місці, після чого вивезли та покинули на околиці села. Хлопця нібито знайшли із зв’язаними руками. Про все, що відбувалося в полоні, хлопець нібито забув.

Однак правоохоронці, прибувши за викликом, не виявили жодних доказів правдивості історії, розказаної племінником та його дядьком. Пізніше хлопець визнав, що вони із родичем вигадали історію з викраденням, аби не сплачувати чималі борги різним кредитним установам та приватним особам.

На 35-річного порушника складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідно до ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

За неправдивий виклик правоохоронних служб чоловікові загрожує штраф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За даними Знай.uа, Франківськ перетворився на Дикий Захід, копи хапаються за голови.

Як повідомляв Знай.uа, прикривалися СБУ: у Києві чоловіка викрали посеред вулиці заради викупу, - подробиці з присмаком "лихих" 90-х.

Крім того, Знай.uа писав про те, що десятки копів "тиснуть на газ" в Одесі, дикий форсаж паралізував місто.