Українські Карпати на День святого Юрія перетворилися на справжню зимову казку.

Фото з вебкамери на своїй сторінці у Facebook опублікував депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Так, у середу, 6 травня у Карпати знову повернулася зима. Тут сніг випав на гору Тростян у смт Славське. Як повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, дрібний сніг падає і на гору Піп Іван.

В Карпати повернулася зима


"Станом на 08:00 06.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 30 м. Вітер північно-західний 11 м/с. Температура повітря -6°С. Падає дрібний сніг", – повідомляє рятувальний пост.

ДСНС в Івано-Франківській області повідомляють, що незабаром на Прикарпатті очікується погіршення погодних умов. Через сильні дощі можливе підняття рівнів води у Дністрі до 1,7 м. В області оголошено штормове попередження.

Наразі всіх просять утриматися від походів у гори та на високогір’я, адже очікується приріст снігового покриву висотою до 20 сантиметрів на високогір'ї та до 20 на середньогір’ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україну продовжить трясти – сейсмолог дала прогноз землетрусів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, примхи стихії зіпсують українцям ослаблення карантину.

Також Знай. ua писав, що Карпати завалило снігом на травневі свята.