1 травня, в місті Ужгород працівники Управління патрульної поліції в Закарпатській області зупинили автомобіль марки "Ford Focus", яким керував 26-річний ужгородець. В автівці поліцейські виявили згортки з ймовірно наркотичними речовинами та предмет, схожий на зброю. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

З авто ужгородця копи вилучили партію наркотиків та зброю. Пізніше ще одну партію наркотичних речовин було вилучено за місцем його проживання. Наркоділка затримано, в поліції за даним фактом розпочато слідство.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

З автомобіля водія слідчі вилучили понад два десятки пакунків з наркотичною речовиною марихуаною та пістолет. Також правоохоронці прийняли рішення провести невідкладний огляд й за місцем проживання чоловіка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З квартири затриманого Ужгородського відділу поліції спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності в Закарпатській області вилучили 41 фольгований згорток з марихуаною та 12 тістечок із запеченою марихуаною. Всі речовини були розфасовані та готові до збуту. Також були вилучені грошові кошти, які, ймовірно, здобуті злочинним шляхом.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За даним фактом в поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виготовлення, зберігання та перевезення наркотичних засобів з метою збуту, вчинене особою повторно. Наркоділка затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Сторона обвинувачення звертатиметься до суду з клопотанням для обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наркоман зі стажем показав, на що перетворився за два роки, - "амфетамін мене повністю з'їв"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Breaking bad" - під Києвом розгорнулася крута нарколабораторія в стилі Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана

Також «Знай.uа» писав, що У Києві накрили гігантську "лабораторію" психотропів - могли одурманити тисячі "нюхачів"