У Тернополі викрили нарколабораторію, яку організували члени однієї сім'ї та їх друзі. Їх організатор – раніше судимий за вбивство чоловік, повідомляють в Національній поліції регіону.

Наголошується, що злочинці виготовляли наркотики із застосуванням ртуті, спирту, оцту та інших прекурсорів, згубно впливають на людський організм. Усіх учасників банди затримали за торгівлю наркотиками їм загрожує до 10 років в'язниці.

Крім того, правоохоронці опублікували фото та історію «клієнта» цих наркоторговців – Юрія з Тернополя. На опублікованих знімках – чоловік «до» і «після» вживання амфетаміну.

Юрій розповів, що на те, щоб повністю зруйнувати його тіло, наркотиків знадобилося всього два роки.

"Два роки я ними коловся. Це кислота, і я від неї не те, що жовтий, я був чорний. За два роки амфетамін мене повністю "з'їв". Імунітет був в мінусі. Будь-який нежить міг загнати в труну. Зуби самі почали випадати і утворилися ями. Тому пішло зараження кістки верхньої щелепи. Щелепа почала гнити», - поділився своєю історією Юрій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Та які два роки, він вже років так 15 в торбі! При чому конкретної!!», «Ні, насправді я стикалася з такими людьми. Метадон - це синтетика, і він дає осад на кістках, люди стають інвалідами. Тільки питання - хіба без наркотиків не можна?», «А адже міг і людиною стати, сім'ю завести», «Важливіше те, що на цьому фото людині всього 40 (!) років», - коментують українці.

«До нас в школу в кінці 90-х років-безкоштовно приїжджали колишні наркомани і в актовому залі розповідали, що це, як вони потрапили в систему, і показували документальні зйомки з кубел, як штани з шкірою і гниючим м'ясом знімали і т. д. Я б зараз заплатив за таке кіно для своїх дітей», - додає один з коментаторів.

Нагадаємо, у Києві колишній коп організував дві нарколабораторії, - варили мет не гірше Уолтера Уайта.

Як повідомляв портал "Знай.uа", VIP-палати, "липова" інвалідність та довідки — що відбувалося в лікарнях задовго до пандемії. Юрій Романенко згадав злочинів українських медиків

Також Знай.uа" писав, СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ. СБУ викрила генерал-майора, який працював на ФСБ РФ