На Львівщині розшукують пенсіонерку, яка пішла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє Уляна Лемега у спільноті " Варта1".

На Львівщині розшукують Чугай Марію Дмитрівну яка пішла з дому та не повернулася назад. Відомо, що жінка була одягнена у хустину, темно сірий сарафан, фіолетовий светр, чорне потерте взуття.
Відомо, що жінка має проблеми з пам'яттю, але попри це добре знає як її звати.

Чугай Марія Дмитрівна


"Має проблеми з пам'яттю, але добре знає як її звати (Чугай Марія Дмитрівна), також кликали її (МИРИСЬКА БОЖЕНЬКОВА), і добре знає що вона з с. Конюшки. Можливо одіта в інший одяг Пропала ще 15.09.2019року.", - сказано у повідомлені.

Якщо ви бачили цю жінку, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж 0972259375 - Віктор, 0987144505 - Надія. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

ПОШУКИ ТРИВАЮТЬ. Дякую всім небайдужим. Ми досі шукаємо ЧУГАЙ МАРІЮ ДМИТРІВНУ. Ще раз Опис: Хустина (як на фото), темно...

Geplaatst door Уляна Лемега op Zondag 3 mei 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі третій рік шукають зниклого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом шукають молоду дівчину, тиждень тому як у воду канула.

Також Знай. ua писав, що у Києві безслідно зникла юна дівчина, відзначала Різдво з друзями і не повернулася.