У Львові поліцейські склали протокол про порушення щодо 55-річної жінки, яка за десять хвилин двічі повідомляла про вбивства, що нібито було скоєно у місті. Про це повідомили самі правоохоронці.

За їхніми даними, перший виклик надійшов увечері, близько 21:45, у четвер, 30 квітня. Жінка повідомила, що за певною адресою було скоєно вбивство. Однак, прибувши на місце гіпотетичного злочину, правоохоронці, медики та інші служби нічого не виявили.

Минуло лише десять хвилин після першого дзвінка, як від тієї ж особи надійшло друге повідомлення – також про вбивство. Поліцейські та супутні служби знову виїхали за викликом, проте і цього разу він виявився неправдивим.

Разом із тим вдалося встановити, що такими дзвінками розважалася 55-річна місцева мешканка, яка на той час перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Раніше її вже карали за аналогічні правопорушення. Цього разу за неправдиве повідомлення до поліції львів’янці загрожує штраф у розмірі від 21 до 119 гривень.

Нагадаємо, раніше Вокзал мало не злетів у повітря, сотні життів могли обірватися вмить: "Лежали неподалік від..."

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві невідомий "мінер" влаштував пекельну ніч хворим в Олександрівській лікарні, українці в люті - "шкода, немає розстрілу за такі жарти"

Також «Знай.ua» писав, що У Львові "замінували" Личаківський цвинтар, копи обстежували кожну могилу: хто замахнувся на мерців