На Донеччині знайшли тіло 19-річної мешканки Краматорська Анастасії Ромашко, яка пішла з дому вранці ще 18 квітня.

Пошуки дівчини тривали 10 днів, її тіло знайшли 27 квітня в лісопосадці селища Городещино (район Краматорська), передає Depo.Донбас.

За даними правоохоронних органів, перед тим,як піти з дому дівчина залишила прощальну записку.

“З числа поліцейських і кінологів створили пошукові групи, які обстежили територію можливого місцезнаходження зниклої в радіусі 10 квадратних кілометрів. Проводилися оперативні заходи щодо її пошуку, правоохоронці встановили свідків, які бачили дівчину схожу за прикметами на зниклу ”, – повідомили в поліції.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На жаль під час пошукових заходів, оперативники Краматорського відділу поліції разом з кінологом в лісосмузі селища Городещина знайшли її тіло без ознак життя. За попередніми даними, вона покінчила життя самогубством через повішення.

Нагадаємо, 18 квітня Анастасія Ромашко вранці пішла з дому і не повернулася, у той же день до відділку поліції звернулася її мати, почалися пошуки зниклої.

зникла, джерело: Прикарпаття Online
зникла, джерело: Прикарпаття Online

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві зникла юна красуня у шкіряній спідниці, батьки благають про допомогу

Також «Знай.uа» писав, що У Львові загадково зникла молода красуня на велосипеді, копи прочісують кожен метр - прикмети та фото