Вчора, 28 квітня, у Львові патрульні допомогли водієві, у якого, ймовірно, стався інсульт. Близько 13-ї години на вулиці Трускавецькій поліцейські помітили, як з водійського сидіння припаркованого автомобіля ВАЗ 2109 на землю випав чоловік.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівщини.

Чоловік перебував в напівпритомному стані, його судомило, а обличчя набувало синього відтінку. З автомобіля вибіг пасажир, який повідомив, що його вітчиму раптово стало погано, можливо, у нього інсульт.

"Патрульні Юрій Цебенко та Роман Страмик негайно підбігли до нього та одразу почали надавати домедичну допомогу. Інспектори поклали чоловіка на бік у стабільне положення та не давали йому знепритомніти, постійно розмовляли з ним та контролювали дихання. Паралельно викликали на місце події карету швидкої медичної допомоги", – написали у повідомленні.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лікарі швидкої, які прибули на виклик, повідомили, що в чоловіка інсульт і госпіталізували його в лікарню швидкої допомоги.

Патрульні Юрій Цебенко та Роман Страмик, фото: Патрульна поліція
Патрульні Юрій Цебенко та Роман Страмик, фото: Патрульна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві врятували дівчину, яка намагалася вбити себе у прямому ефірі - кохання штовхнуло на фатальний крок

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом копи зупинили порушника та врятували життя його дядьку, - "циркуляркою по руці"

Також «Знай.uа» писав, що Спала в недопалках разом з собакою: у Дніпрі врятували новонароджену дівчинку, поки горе-мати заливалася горілкою