На Львівщині патрульні поліцейські зупинили автомобіль, який перевищив швидкість на трасі, проте вже через кілька хвилин супроводжували його із спецсигналами до найближчої лікарні. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Як зазначається, порушника швидкісного режиму на трасі правоохоронці засікли за допомогою приладу TruCam поблизу села Гамаліївка. Вони зупинили порушника, проте побачене в салоні авто змусило їх діяти дуже швидко.

Як виявилося, водій поспішав не даремно – в автомобілі перебував із важкою травмою руки 70-річний дядько порушника. Водій пояснив, що дядько травмувався, працюючи із циркулярною пилою, і тепер стікає кров’ю.

Не зважаючи на те, що травмованому чоловікові родичі надали першу допомогу, той втрачав свідомість та міг загинути через крововтрату.

Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці увімкнули проблискові маячки та супроводили автомобіль із пораненим до найближчої лікарні. Там лікарі надали чоловікові потрібну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Раніше повідомлялося, що на Майдані Незалежності у Києві двоє підлітків вирішили "розважитися". І нічого розумнішого не вигадали, як з'їхати з "Глобуса", що на Майдані.

Нагадаємо, 5 березня у Борисполі озброєний чоловік протаранив два автомобілі, після чого виліз з авто і приставив до своєї скроні пістолет.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Лісовому масиві в маршрутці чоловік ударив дівчину просто в обличчя, розбивши при цьому їй ніс.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік вліз у розбірки з іноземцями та отримав кулю в обличчя.