У Львові, не зважаючи на карантин через коронавірус, 1 липня відкриють нову базу угорської бюджетної авіакомпанії Wizz Air в Міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Як зазначається, на базі планують розмістити один літак Airbus A320. Таким чином, львівська база лоукосту стане другою в Україні.

Також планується запустити кілька нових авіамаршрутів зі Львова, які з’єднають українське місто з данським Біллунном, естонським Таллінном, португальським Лісабоном, німецьким Гамбургом, польським Щецином.

Крім того, маю з’явитися маршруту з Харкова до Талліна і Берліна. Ціни на квитки стартуватимуть від 429 гривень, тобто від 14,99 євро.

“Ця інвестиція підкреслює нашу довготривалу відданість Україні”, – зазначили в авіакомпанії.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, МАУ, Ryanair, Wizz Air, Sky Up, Brittish Airways і ще ряд іноземних авіаліній заявили, що через епідемію коронавірусу припиняють авіасполучення з Італією.

Ситуація з рейсом МАУ PS 312 викликала обурення в українців, про що вони пишуть в соцмережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Борисполі приземлився напакований хворими іноземцями літак

Також Знай.ua писав, ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією.