Ця історія сталася в 90-ті роки, коли панував хаос і беззаконня. Тетяна була вагітна четвертою дитиною. Чоловік її привіз у пологовий будинок, коли все вже почалося. Вони тоді вважалися безнадійно багатодітною родиною, адже часи були важкі. Два останніх сина – близнюки, причому несподівані, так як у Тані та її чоловіка в роду такого не траплялося. Тому щодо четвертої вагітності вся рідня жартувала. А на черговому УЗД вагітна запитала у лікаря: «Може, там знову близнюки?». Катерина Василівна розсміялася і відповіла:

- Тетянка, у вас скоро збереться повноцінна футбольна команда, так що чекайте нового гравця.

І ось Тетяну привезли в пологовий будинок і визначили в окрему палату. А вже через кілька годин їй поклали на груди новонародженого. Потім Михайлика забрали, її перевели назад в палату, а через дві години принесли малюка на годування. У цей момент в палату до Тані увійшла Катерина Василівна.

Пологовий будинок
Пологовий будинок

Зав відділення якось хвилювалася і не дивилася прямо на Тетяну, вона сказала:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

- Тетянко, у нас тут сталася одна неприємність. 17-річна дівчина народила доньку і написала на неї відмову. Її намагалися відмовити від цього, включаючи психолога, але безрезультатно.

- А дівчинка просто красуня, справжній білявий ангел. Я знаю, що ви давно хотіли дівчинку. Так може візьмете собі крихітку? Так не хочеться віддавати її притулок, там немає життя для нормальної дитини.

Тетяна швидко все вирішила для себе, хоча і була ошелешена такою пропозицією. Але всередині все кричало «за». Вона ніби відчувала, що це доля.

Катерина Василівна пообіцяла розібратися з документами і зробити так, немов Таня народила двійню. Адже в 90-ті неможливо було офіційно удочерити. А УЗД могло не показати двійню, іноді одна дитина ховається за іншою. Ось так у Тетяни з'явилася довгоочікувана дочка. Назвали її Марія.

мати і дитина, скріншот з відео
мати і дитина, скріншот з відео

Родичі, звичайно, здивувалися другий двійні поспіль, але зайвих питань не виникло. Знав тільки чоловік про це незаконне удочеріння. Він теж дуже давно мріяв про дочку.

Але найцікавіше – Маша дуже схожа на чоловіка Тетяни. Вилитий він! Блондинка з блакитними очима.

Діти вже виросли, але їх батьки досі нікому не розповіли про те, що Маша їм не рідна. А діти навіть не підозрюють, що Марія їм не сестра.

Таня теж про це забуває, адже для неї вона сама рідна і улюблена дочка!

Джерело: Перлинка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Крихітки залишилися один на один з небезпечної лотереєю: як в Україні граються життями новонароджених

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ревнощі - хвороба. Неспокійна наречена влаштувала хлопцеві десятирічний пекло, історія не для слабкодухих

Також «Знай.ua» писав, що Українські близнючки вийшли заміж за близнюків, деталі неймовірною сімейної історії