Працівники Золочівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області розшукують безвісті зниклих мешканців м. Золочів: 16-річну дівчину та 17-річного юнака. За інформацією поліції, підлітки зникли 2 дні тому. Нічого про їх можливе місце перебування невідомо.

«Працівники Золочівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області розшукують безвісті зниклих мешканців м. Золочів: Гетьман Анастасію Юріївну, 2004 р.н. та Дацківа Юрія Ігоровича, 2002 р.н.», – розповіли у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

зниклі підлітки, скріншот з Фейсбуку
зниклі підлітки, скріншот з Фейсбуку

Всіх небайдужих просять допомогти встановити місцезнаходження безвісті зниклих неповнолітніх:
Гетьман Анастасію Юріївну, 03.01.2004 р.н.
Дацківа Юрія Ігоровича, 13.04.2002 р.н.

зниклі підлітки, фото Національної поліції
зниклі підлітки, фото Національної поліції

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще


Усім, кому що-небудь відомо про їх можливе місцеперебування, прохання терміново повідомити за телефонами:
8(03265) 4-21-73, 4-22-73, 096-631-87-15 чи на спецлінію "102". Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини і юнака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом зник русявий хлопчина з пухкими губами, особливі прикмети та фото

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Також «Знай.uа " писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі