Вже понад два тижні рідні розшукують безвісти зниклого за кордоном прикарпатця.

Про це повідомляє інформаційний портал "Рrykarpattya".

Уже два тижні рідні та друзі розшукують Михайла Зеленюка з села Надріччя Теребовлянського району, який безвісти зник в Італії.

Відомо, що 21 лютого 39-річний чоловік, батько трьох дітей поїхав на заробітки до Італії. Працював та тимчасово проживав у Римі. Востаннє його бачили ще 8 квітня, з того часу зв’язок з Михайлом повністю обірвався, чоловік безслідно зник. Встановити його місцеперебування не можуть вже два тижні.

Михайло Зеленюк


"Він зник за дуже туманних обставин, нам невідомо абсолютно нічого. Вся родина хвилюється за Михайла, у нього на Тернопільщині залишилося троє дітей. Ми хочемо знати, де він, чи живий. Ця невідомість просто з’їдає нас всіх зсередини, – зазначає сестра зниклого Ольга Николюк.

Михайло Зеленюк


Усіх, хто знає щось про місце перебування Михайла, рідні просять телефонувати за номерами:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

0980878340 – сестра Ольга
0969316636 – батько Михайло

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.