У Львові патрульного поліцейського спіймали на великому хабарі.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко.

Так, стало відомо, що 16 квітня у Львові біля ринку "Добробут" патрульні поліцейські зупинили автомобіль на польській реєстрації через помітні пошкодження вітрового скла. Також поліціянти помітили, що у нього немає посвідчення водія.

Після цього правоохоронці почали погрожувати водієві та заявляти, що він знаходиться за кермом на підпитку, проте перевірку на стан сп’яніння не проводили.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео


"Незадовго почали вимагати 12 000 грн, щоб не складати стосовно нього протокол про адміністративне правопорушення (ст.130 КУпАП). Водію вдалося на той час зібрати лише 1700 грн, які він і передав поліцейським", - розповіла Ірина Діденко

Після цього правоохоронці відібрали у водія документи на автомобіль, та обіцяли повернути їх після отримання ще 10 тисяч гривень наступного дня.

Правоохоронця затримали при одержанні решти суми. Наразі Львівська прокуратура готує клопотання про обрання запобіжного заходу.

Затримали патрульного поліцейського, який вимагав та отримав 11 700 грн. За версією слідства: 16.04.20, біля ринку "...

Geplaatst door Iryna Didenko op Woensdag 22 april 2020

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині Національне антикорупційне бюро затримало на гарячому головного тюремника області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", по одному фото стало зрозуміло, хто розумніший - Аваков чи Гончарук.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Кровосіся" отримав квиток в Європу - Рада ЄС зняла санкції з Азарова і Савицького.