На Львівщині правоохоронці вже кілька днів розшукують безвісти зниклого брата відомого українського співака.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта -1"

Так, на Львівщині розшукують 30-річного Олега Шуляка, який 7 квітня пішов з дому та до нині не повернувся назад. Олег мешкає у селі Ясениця-Замкова.

За словами правоохоронців чоловік неодружений, він виріс у багатодітній сім‘ї, у нього 5 рідних братів. У селі журналістам розповіли, що чоловік є рідним братом відомого українського співака, композитора та автора пісень Романа Скорпіона.

Олег Шуляк


"Про те, що Олег зник, дізнався лише сьогодні від дільничого поліцейського. Звичайно, людина доросла, може й вирішив кудись поїхати і нікого не попередив. Всяке може бути, але знайти треба, рідні ж хвилюються", — каже голова Ясенице-Замківської сільської ради Микола Марусяк.

Якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.