У Львові в озера на яких плаває велика кількість диких качок спускають каналізацію.

Відповідне звернення на "Гарячу лінію міста Львова" скерувала Наталія Павелко.

Так, львів'яни закликають міську владу очистити озера у Сихівському районі міста від сміття та каналізаційних стоків. Через численні каналізації стоки поверхня озера затягнулася фекаліями і "стоїть страшний сморід". На цьому озері вже погніздилися дикі качки, а через численні викиди їм вже немає де плавати.

Фото Гаряча лінія міста Львова


"Прошу звернути увагу та знайти винних у спусканні каналізаційних стоків у озеро на перетині вулиць Райдужна-Росиста. Дані озера і так в не надто хорошому стані із-за куп сміття та будівельних відходів. Чистка та облагородження були закладені у бюджеті 2018-2019 Сихівської районної адміністрації. Але цього ніхто не зробив", – зазначила у дописі під світлинами з місця події Наталія Павелко.

Скріншот


За словами місцевих жителів стан озер, що розташовані неподалік вулиць Росиста, Райдужна та Монастирського, вже кілька років залишають бажати кращого, але в останній час ситуація значно погіршилася.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Фото Гаряча лінія міста Львова