На Донбасі від ворожих куль загинув випускник Львівської академії сухопутних військ.

Відповідний допис розмістив у Фейсбук колишній військовий капелан університету владика Степан Сус.

Так, стало відомо, що під час обстрілів у зоні ООС на Донбасі загинув випускник Львівської національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Лейтенант Андрій Шинкарук


"Сьогодні на сході України від рук ворогів, які нічого не шанують, навіть свято Воскресіння Господнє, загинув лейтенант Шинкарук Андрій, випускник Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного. Вічна пам’ять! Згадаймо Героя України у нашій молитві!", - сказано в повідомленні Степана Суса.

Відомо, що по захисниках Новоолександрівки вів вогонь ворожий снайпер. Поблизу Мар’їнки ворог застосував проти наших воїнів ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Там й загинув лейтенант Андрій Шинкарук.

#наш Спочивай з Богом, Андрій! Сьогодні на сході України від рук ворогів, які нічого не шанують, навіть свято...

Geplaatst door Stepan Sus op Maandag 20 april 2020

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатились безпілотником і двома вантажівками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатанілі бойовики 15 разів обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених.

Також "Знай.ua" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених.