На Закарпатті фахівці зафіксували одразу два землетруси.

Про це повідомляє заступник начальника Головного центру спеціального контролю Ігор Корнієнко.

Так, стало відомо, що у неділю, 19 квітня на Закарпатті зафіксували два землетруси. Відомо, що у Головному центрі спеціального контролю, перший землетрус магнітудою 3,1 бала зафіксували о 08:45 годині. Наступний фахівці зафіксували вже через кілька годин о 10:25, але він був значно слабший - магнітудою 1,5 бали.


Так, на карті Головного центру спеціального контролю вказано, що землетруси були неподалік сіл Великі Лази, Холмці, Циганівці, Підгорб та Глибоке, Ужгородського району. Ігор Корнієнко зазначив, що інтенсивність землетрусу була на рівні двох балів.

Варто відзначити, що цього року у січні фахівці вже спостерігали землетрус 2,9 бала на глибині 3 кілометрів в селі Фанчиково, на Виноградівщині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в епіцентрі коронавірусу, де досі залишаються українці, стався потужний землетрус.

Як повідомляв Знай.uа Марс вперше атакувала людська біда, що загрожує майбутньому будинку землян.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Знай.uа писав, землетрус вразив дві країни, загинули дорослі і діти, тисячі будинків в руїнах.