Львівські правоохоронці затримали молодого крадія-рецидивіста.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта -1".

Так, стало відомо, що у вівторок, 14 квітня, у Львові до правоохоронців надійшло повідомлення про крадіжку ноутбука на території ринку, що на вулиці Хуторівка. Заявник чітко описав зловмисника, якого зафіксувала камера відеоспостереження. На місце пригоди виїхали патрульні поліцейські.

Фото Національної поліції


Правоохоронцям вдалося затримали 28-річного хлопця, якого підозрюють у крадіжці. Під час поверхневої перевірки в нього виявили ноутбук Lenovo, банку кави, два дезодоранти, два гаманці та парасолю.

Зловмисник виявився 28-річний мешканець Дрогобича. Відомо, що за день до крадіжки чоловік звільнився з виправної колонії, а також чотири рази був засуджений за крадіжки.

Фото Національної поліції


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Наразі встановлюються всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.