У Львові сталася ДТП, водій автомобіля “Рено” збив жінку.

Про це пише керівник ГО “Варта-1” Ігоря Зінкевича у Фейсбуці.

"ДТП Пр. Чорновола виізд з ашану, водій автомобіля Рено збив жінку, при свідомості - викликали швидку" – написано у повідомленні.

Збита жінка була при свідомості, їй викликали медиків.

Всі обставини події з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

ДТП Львів, фото: Варта-1
ДТП Львів, фото: Варта-1

ДТП Львів, фото: Варта-1
ДТП Львів, фото: Варта-1

ДТП Львів, фото: Варта-1
ДТП Львів, фото: Варта-1

Нагадаємо, у середу, 1 квітня на перехресті в селі Бендюга Сокальського району, що неподалік Червонограда, зіткнулося два автомобілі. У ДТП загинуло троє людей – 18-річна дівчина, її мама та бабуся. Травмованих водія і ще одного пасажира цієї ж автівки госпіталізували. Зараз за життя юнака (водія) та його дядька борються лікарі. У зв’язку з трагедією всіх небайдужих просять за можливості допомогти хлопцю, який втратив маму, бабусю та сестру. Номер картки, на яку можна переказати кошти: 5168 7555 2815 6785.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві шумахер зніс 90-річного дідуся на шаленій швидкості, трагедія потрапила на відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» Загинуло 6 людей - Верховний суд остаточно вирішив долю Зайцевої і Дронова, які скоїли резонансне ДТП

Також «Знай.uа " писав, що У Києві евакуатор влаштував смертельну пастку водіям і пішоходам, - "Аннушка уже разлила масло"