Поки весь світ бореться з епідемією коронавірусу, українці з-за кордону продовжують повертатися додому. Про це повідомив львівський активіст Михайло Ребриш, опублікувавши на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відповідні фотодокази.

За його словами, на опублікованих знімках – контрольно-пропускний пункт «Загонь-Тиса» поблизу міста Чоп. Як видно, там зібралася велика черга з тих, хто бажає повернутися до України з країн Євросоюзу.

«КПП «Загонь-Тиса» в Чопі. Фото з угорського боку пункту пропуску. Українці продовжують повертатись додому із європейських країн», - написав Ребриш під постом.

Скрін, Михайло Ребриш, Facebook

Нагадаємо, що за повідомленням очільника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова, вісх громадян України, які в умовах карантину через коронавірус повертаються з-за кордону, мають відправляти на самоізоляцію примусово. Між тим не ясно, чи дотримуються цих правил на кордоні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, інфікований COVID-19 нардеп Шахов заявляв про фейковости вірусу напередодні зараження.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на прикладі "Епіцентру" показали, як заробити під час пандемії коронавірусу

Також портал Знай.uа писав, сховатися в бункер, щоб вижити під час пандемії – які умови пропонують за 1000 доларів на рік.