На Львівщині страшно пішов із життя 32-річний боєць, який брав участь в Антитерористичній операції на Сході України. Про це повідомляє видання Zaxid.net.

Як повідомляється, молодий чоловік покінчив з собою у своєму домі, в селі Мавковичі Городоцького району, вранці 31 березня. Перед тим, як скоїти акт суїциду, він одягнувся у військову форму. Повідомляється, що чоловік повісився. Крім того, загиблий залишив передсмертну записку, адресовану дружині – в ній він дякує за дітей, а також додає, що просить нікого не звинувачувати в його смерті.

На думку знайомих, підштовхнути чоловіка до суїциду могли події, пережиті ним на війні. Самого загиблого згадують як хорошу людину.

Правоохоронці Львівської області попередньо підтвердили повідомлення про самогубство військовослужбовця. На місце події була відправлена слідчо-оперативна група для фіксації факту смерті чоловіка.

Читайте також: На Донеччині загинув молодий військовий, закоханий у Львів - Україна схилила голови.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв - Китайський вірус косить Чернівецьку область - забрав ще два життя.

Знай.uа також повідомляв - Закутого в наручники українця били в аеропорту Лісабона, нові подробиці загибелі.