У Кропивницькому медики виписали з пологового будинку молоду маму, яка народила чотири дівчинки-близнючки.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кіровоградська правда".

У Кропивницькому з перинатального центру обласної лікарні виписали додому породіллю з чотирма донечками-близнючками. Мама з новонародженими дітками пробули у лікарні майже місяць. А вже 31 березня їх повністю здоровими відпустили додому.

Фото “Кіровоградська правда”

Четверня дівчаток-близнючок народилася в родині рятувальника Владислава 3 березня. За останні 7 років це перша четверня у Кіровоградській області. Дівчаток назвали Вікторія, Єлизавета, Милослава та Діана. Навіть не дивлячись на те, що вони ідентичні близнючки — батьки уже з легкістю їх розрізняють.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото “Кіровоградська правда”

"І я, і дітки почуваємося добре. Вже їх розрізняємо, вони насправді різні", — додала мама дівчаток 20-річна Анастасія.

Місцеві медики повідомили, що дівчатка-близнючки народилися передчасно, на 32-му тижні вагітності, з допомогою кесарського розтину. У породіллі це були перші пологи.

Фото “Кіровоградська правда”

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що співробітник ВООЗ розкрив страшну правду про коронавірус.

Також портал Знай.ua писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії з-за карантину люди спустошили полиці супермаркетів