У Львівській області, у Сокальському районі, поблизу села Бендюга сталася ДТП, у якій загинули люди. Про це повідомляє «Варта 1».

Як повідомляється, зіткнулися мікроавтобус марки Mercedes-Benz Vito та легковик Renault Kangoo. Внаслідок зіткнення загинули троє жінок-пасажирок легковика – 18-ти, 40-ка та 60-ти років. 42-річний чоловік-пасажир та водій авто, 21-го року, госпіталізовані із травмами. Всі загиблі та постраждалі – мешканці Радехівського району.

За кермом мікроавтобуса перебував 25-річний житель Дрогобичського району. Його затримали та обирають для нього запобіжний захід. У разі, якщо його вину буде доведено, чоловікові загрожує від пяти до десяти років тюремного ув’язнення із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3-х років.

Наразі опубліковано відео моменту за кілька секунд до смертельної аварії. На кадрах відеозапису помітно, що мікроавтобус на перехресті не надав перевагу в русі автомобілю Renault, що й призвело до аварійної ситуації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: На Донеччині загинув молодий військовий, закоханий у Львів - Україна схилила голови.

Також Знай.uа повідомляв - Китайський вірус косить Чернівецьку область - забрав ще два життя.

Знай.uа також повідомляв - Закутого в наручники українця били в аеропорту Лісабона, нові подробиці загибелі.