Любителі палити суху траву та очерети активізувалися із настанням потепління по всій території України. Від їхніх дій страждають не лише люди із респіраторними захворюваннями, а й природа – тварини та рослини. На Закарпатті палії поставили під загрозу існування однієї із найкоштовніших перлин природи України - Долину нарцисів. Про це розповіли у МВС України в області.

Як зазначається, пожежа сталася у п’ятницю, 27 березня. Рятувальникам ДСНС Хустського підрозділу близько 16:30 повідомили про те, що вогонь охопив суху траву та чагарники на території Карпатського біосферного заповідника “Долина нарцисів” ім. проф. Василя Комендаря.

На те, щоб ліквідувати пожежу, рятувальникам знадобилося кілька годин – вони боролися з вогнем до 19:08 години вечора.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Правильно, спаліть все до чортової матері, на хріна нам така краса, щоб інші заздрили», «Що треба, щоб дійшло до наших людей, яку ще кару», «Люди, ви що, зовсім розум втратили? Хату собі підпаліть», «Коли вже нарешті будуть садити в тюрму за те, що підпалюють траву», - обурюються в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше В Херсоні пролунав потужний вибух, цілий район поринув у темряву працюють рятувальники.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Потужний пожежа охопила "київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках".

Також "Знай.ua" писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого.