На кордоні із Польщею утворилася величезна черга із тих, хто намагається потрапити до України. Сьогодні, 27 березня, кордон держави буде остаточно перекрито. Відповідне відео опублікували у спільноті «Варта 1».

«Карантин по-європейськи. В Європі боряться, переживають за своїх громадян. Наші мужевладці, незважаючи на важке становище в цілому світі, так приймають своїх громадян. Корчова, Польща, черга на повернення до домівок...», - підписали відео автори посту.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

«Корчова вже давно не працює. Не поширюйте фейки! Громадян забирають на Краківці. До кордону добираються самі, на нашій стороні їх чекають автобуси, виділені міськрадою. Такого натовпу немає. Звідки знаю? Працюю там», - заперечує один із користувачів.

«Кращого поширення вірусу і не придумаєш!!!А ні маски, ні дистанції, ні розуміння того, що можеш заразити сотні, бо ти є носієм! А по перетині кордону: карантин? Нє, не чули, треба по родичах і по містах пошастати!!! І через пару тижнів буде в нас веселіше, чим в Італії!!!», «Раніше треба було думати, коли починалась війна - всі тікали, а тепер щирі українці вертаються додому», «І вони усі підуть в окремо організований табір з обмеженим пересуванням? Навряд. Будуть вештатись. Загалом в нас і польових таборів облаштованих немає. Але загалом ату владі, ату...», - додають інші.

«Шкода тих людей. І не дай Бог потрапити на їх місце. Але сидіти мені на карантині без копійки з двома дітьми ще до літа, ой, як не весело», «Ту діло таке, самі сиділи до кінця, треба було раніше повертатися», «А де вони були раніше? Карантин ввели давно, був час, щоб повернутись», - вважають інші.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.