У Львові двоє молодиків вночі у масці Шрека вдарили львів'янина по голові та викрали у нього майже 4 тисячі гривень.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

У ніч на 27 березня у Львові двоє молодиків у каптурі та масці Шрека пограбували чоловіка. Відомо, що зловмисники вкрали в чоловіка майже 4000 гривень, після чого втекли. Потерпілий викликав наряд поліції та правоохоронці оперативно затримали злодіїв.

У Львові двоє молодиків пограбували чоловіка, фото Національної поліції


Поліцейські, не гаючи часу, в радіоефір повідомили орієнтування всім екіпажам міста. Правоохоронцям проїжджаючи вулицею Академіка Колесси вдалося затримати здолів. Вони побачивши службовий автомобіль відразу ж кинулися бігти і намагалися заховатися в під’їзді одного з будинків. Однак не пощастило – він був зачинений.

У Львові двоє молодиків пограбували чоловіка, фото Національної поліції


Патрульні зупинили підозрілих осіб. Ними виявилися львів’яни, віком 21 та 23 роки. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили маску із зображенням раніше згаданого казкового персонажа та велику кількість гривневих купюр.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У Львові двоє молодиків пограбували чоловіка, фото Національної поліції


Затриманим загрожує відповідальність за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб)ККУ. За це зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

У Львові двоє молодиків пограбували чоловіка, фото Національної поліції

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.