Україна вже довгий час знаходитися на карантині через пандемію коронавірусу. Через це всі навчальні заклади країни призупинили навчання. Школи Львова централізовано переходять на е-платформу “Google Classroom”, з допомогою якої діти зможуть інтерактивно навчатись в умовах карантину.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Львівські школярі під час карантину будуть навчатися за допомогою сервісу “Google Classroom”. Вчителі можуть створювати віртуальні класи, додавати туди учнів, поширювати там завдання, проводити тести для дітей і одразу ж оцінювати. Також у цей сервіс можна додавали посилання на вже існюючі уроки, відеоматеріали чи лінк на власний онлайн відеоурок.

школярі, фото GettyImages
школярі, фото GettyImages


"Ми обирали платформу, яка не вимагає коштовних рішень чи спеціального програмного забезпечення. Окрім того вона досить проста у використанні. Вчителям надсилаються всі інструкції: як працювати, як створювати користувачів, як поширювати інформацію серед учнівʺ, — розповіла Олена Гонько, начальниця управління ІТ.

Нагадаємо, що карантин Україні має тривати до 3 квітня, але через збільшення хворих на коронавірус його імовірно продовжать.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на сьогодні в Україні виявлено 97 інфікованих коронавірусом. Захворюваність продовжує зростати кожні добу і охоплює нові регіони країни.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів.

Також Знай.ua писав, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя