22 березня близько 01:00 год ночі, патрульні отримали виклик, що на вулиці Стуса, водій автомобіля Volkswagen Polo не впорався з керуванням та здійснив наїзд на трамвайну зупинку.

Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

На місце події виїхали поліцейські і виявили біля розбитого автомобіля двох осіб. Один з чоловіків помітивши правоохоронців намагався втекти. Інспектори наздогнали втікача. Ним виявився водій, який і вчинив ДТП.

Як розповів водій, він не впорався з керуванням, виїхав на трамвайну колію, а після його авто занесло і він здійснив зіткнення із зупинкою громадського транспорту. В ДТП травмувався 25-річний пасажир, якому викликали швидку.

ДТП, Львів, скріншот з відео
ДТП, Львів, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

ДТП, Львів, скріншот з відео
ДТП, Львів, скріншот з відео

Під час спілкування з 36-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

На місце ДТП прибув слідчий для оформлення правопорушення. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик, а водія відправили давати показання.

Прямуючи до медзакладу, водій поскаржився правоохоронцям на погіршення самопочуття. В лікарні він звернувся по допомогу до медиків.

Водій з ознаками сп'яніння влаштував ДТП та намагався втекти від патрульних Сьогодні близько 1-ї години ночі, патрульні отримали виклик, що на вулиці Стуса, водій автомобіля Volkswagen Polo не впорався з керуванням та здійснив наїзд на трамвайну зупинку. Поліцейські прибули на місце події і побачили біля розбитого автомобіля двох осіб. Один з чоловіків помітивши службовий автомобіль намагався втекти. Інспектори наздогнали втікача. Ним виявився водій, який вчинив ДТП. Він повідомив, що не впорався з керуванням, виїхав на трамвайну колію, відтак, автомобіль занесло і він здійснив зіткнення із зупинкою громадського транспорту. В ДТП травмувався 25-річний пасажир, якому викликали швидку медичну допомогу. Під час спілкування з 36-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події прибув слідчий для оформлення правопорушення. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик, а водія скерували на освітчення. Прямуючи до медичного закладу, водій поскаржився патрульним на погіршення самопочуття. В лікарні він звернувся по допомогу до медиків. Загалом за нічну зміну, патрульні 1 батальйону оформили 12 адміністративних протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп'яніння. Патрульні закликають водіїв, у жодному разі не сідати за кермо напідпитку, адже наслідки можуть бути фатальними! #патрульнаполіція #lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Zondag 22 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше

Під Радою розбилося авто нардепа, всередині був близький друг президента Зеленського

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом у страшній ДТП загинув відомий український боксер, відео з місця трагедії

Також «Знай.uа " писав, що Повечеряв горілкою - п'яний киянин на Daewoo влетів у Mercedes, є постраждалі