На Львівщині правоохоронці оголосили про підозру зловмиснику, причетному до зґвалтування 18-річної дівчини.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Так стало відомо, що у середу, 18 березня львівські слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до зґвалтування 18-річної сироти з Івано-Франківської області. У Перемишлянське відділення поліції, 11 березня звернулася дівчина із заявою про зґвалтування. Дівчина розповіла, що чоловік здійснив протиправні дії щодо неї у лютому, в одному з закладів громадського харчування, розташованому в місті Перемишляни.

Зловмиснику оголосили про підозру, фото поліції Львівщини


Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років.

У ході розслідування з'ясувалося, що 17 лютого у приміщенні одного з кафе-барів зловмисник, 27-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дії сексуального характеру щодо заявниці без її згоди.

Скрін, YouTube

Незабаром суд обере для зловмисника запобіжний захід, досудове розслідування триває.

Як повідомляється, все сталося у населеному пункті Перемишляни. За інформацією місцевих мешканців, дівчинку-сироту з Рогатинського району Івано-Франківської області на ім’я Віра побили та зґвалтували у барі “Автостиль”. Дівчина восени закінчила місцеве училище, проте залишилася в місті та знімала житло разом із однією із працівниць бару.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Скрін, YouTube

З невідомих причин у барі стався конфлікт, під час якого працівниця бару облила постраждалій голову майонезом та дала витиратися ганчірку, якою мили підлогу. Вона також нанесла дівчині удари по руках, спричинивши декілька переломів.

Після цього явилося відео, на якому дівчину ґвалтують, проте його не опублікували з етичних міркувань. Є дані, що дівчину тримали у замкненому приміщенні, відібрали в неї всі гроші та мобільний телефон, не випускали без нагляду у місто.

Нагадаємо, що на Львівщині жорстоко познущалися із дівчини-сироти.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Зґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також "Знай.ua" писав, що Прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро