На Львівщині жорстоко познущалися із дівчини-сироти. Про це повідомили у громадській організації «Варта 1», опублікувавши відео знущань та посилаючись на Олену Липу.

Як повідомляється, все сталося у населеному пункті Перемишляни. За інформацією місцевих мешканців, дівчинку-сироту з Рогатинського району Івано-Франківської області на ім’я Віра побили та зґвалтували у барі “Автостиль”. Дівчина восени закінчила місцеве училище, проте залишилася в місті та знімала житло разом із однією із працівниць бару. Приблизно два тижні тому з невідомих причин у барі стався конфлікт, під час якого працівниця бару облила постраждалій голову майонезом та дала витиратися ганчірку, якою мили підлогу. Вона також нанесла дівчині удари по руках, спричинивши декілька переломів.

Скрін, YouTube

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, є відео, на якому дівчину ґвалтують, проте його не опублікували з етичних міркувань. Є дані, що дівчину тримали у замкненому приміщенні, відібрали в неї всі гроші та мобільний телефон, не випускали без нагляду у місто.

Наразі працівницю закладу, яка знущалася над дівчиною, вже звільнили. Проте місцеві правоохоронці нібито відмовилися приймати у постраждалої заяву про знущання та зґвалтування, замість цього давши їй 60 гривень на автобус до місця прописки – подавати заяву до поліції там.

«Власниці і її діткам переламати руки і ноги а бар спалити, саме справедливе покарання!», «Невже так і будуть непокарані ті шакали в погонах? Візьміть під контроль те, що сталося», - вимагають коментатори під постом.

Нагадаємо, раніше Напад і згвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також «Знай.ua» писав, що Прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро