Вчора, 11 березня, близько 12-ї години, на спецлінію “102” надійшло повідомлення, що у вівторок із приміщення церкви, яка розташована на вулиці Городоцькій, невідома персона вкрала приблизно 20 000 гривень зі скриньки для пожертв.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, на своїй сторінці у “Facebook”.

За даними пресслужби патрульної поліції Львівщини, поліцейські переглянули відео з камер спостереження та отримали опис зловмисника. На вигляд крадій - неповнолітній хлопець. Заявник сказав, що вже помічав його раніше в приміщенні храму.

злодій,джерело Національна поліція Львова
злодій,джерело Національна поліція Львова

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Тим часом обстежуючи територію, помітили хлопця, який був схожий за описом. Побачивши правоохоронців, він одразу почав втікати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Утікача наздогнали, ним виявився 17-річний мешканець Львівщини. Хлопець розповів, що вже неодноразово крав гроші з цього храму.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Залізничного району. Тепер юнакові загрожує кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Спритний український коп обікрав однокласників на зустрічі випускників, епічне відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві нахабний злодій позбавив хворих дітей надії на порятунок, цинічний вчинок зловила камера

Також «Знай.uа " писав, що У Києві орудує бабця з очумілими ручками - поцупила у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії