Львів’ян тероризують бродячі собаки, які збираються у зграї та нападають на людей. Про це городяни повідомляють у соцмережах. У групі “Чим живе Левандівка” постраждалі пишуть, що найчастіше собаки нападають поблизу кінцевої зупинки маршруток, а також на вулиці Роксоляни.

Зокрема, про напад повідомила місцева мешканка Зоряна Мороз, яку тварина схопила за ногу.

“Левандівка. Обережно, на кінцевій собаки (ближче до стоянки), які кидаються на людей! Сьогодні одна з них мене вкусила. Будьте пильні”, – написала вона.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Вони сьогодні зранку дуже активно кидались і на машини, і на велосипедиста. Зателефонуйте в ЛПК «Лев». Там рудий собака агресивний, кидається на людей, його тримали на прив'язі, тепер бачу - останнім часом знову бігає вільно», «Ті, що на кінцевій, не завжди адекватні. А ті, що біля стоянки... в мене як мінімум на трьох знайомих кидалися», «Цікаво, а де ж ці захисники бродячих псів? Чому не кажуть що то жінка сама їх зачіпала і сама винна?», «Ці собаки кидались і на мене, про них місцеві знають, а реагувати будуть тільки тоді, коли хтось серйозно постраждає... як завжди», «Ми неодноразово звертались і в ЛКП Лев, і на телебачення, і до Садового, дуже багато випадків укусів було, а толку нуль», - стверджують містяни у коментарях до посту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Бойовики зробили з кицьки живу приманку, мала вибухнути: зворушлива історія порятунку чотирилапої "фронтовички"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Хотіли віддати на м'ясо": дніпряни врятували струнких красунь від неминучої загибелі

Також "Знай.uа" писав, що Врятуємо чотирилапих: у львівському парку створять реабілітаційний центр для тварин