Служба безпеки України оголосила підозру Віталію Коваленку, який видавав себе за АТОвця.

Про це повідомляє пресслужба СБУ Львівщини.

Так, стало відомо, що у середу 4 березня служба безпеки України оголосила про підозру Віталію Коваленку – аферисту зі Львова, який використовував підроблене посвідчення учасника бойових дій. Відомо, що 52-річний Коваленко підробляв документи, щоб отримувати пільги атовців.

52-річний Віталій Коваленко підробляв документи, щоб отримувати пільги атовців


Аферист кілька років використовував підроблене посвідчення УБД, а нещодавно оформив справжнє.

"Зловмисник, який представлявся вигаданим прізвиськом "Воїн", зокрема, подавав свої документи у Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій. За підробленим бланком він планував отримати матеріальну допомогу для розв'язання соціально-побутових питань, – йдеться в офіційному повідомленні СБУ.

Також працівники СБУ з'ясували, що Віталій Коваленко під прізвиськом "Воїн" збирав "пожертви" з місцевих мешканців. Наразі Коваленку повідомили підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) ККУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також "Знай.ua" писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.