У неділю, 1 березня, у Львові по вулиці Личаківській сталася ДТП - водій легковика здійснив наїзд на 13-річну дівчинку.

Подробиці повідомляє "Варта 1" з посиланням на Відділ комунікації поліції Львівської області.

"Водій автомобіля "Деу", 32-річний мешканець міста Новояворівськ, здійснив наїзд на пішохода, 13-річну жительку Винників. Внаслідок наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження, зокрема перелом та була госпіталізована", - розповідають правоохоронці.

Швидка допомога, фото: скрін з YouTube
Швидка допомога, фото: скрін з YouTube

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Стан постраждалої дитини задовільний.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що днями у Львові сталася ДТП за участі п’яної компанії. На місце події водій автомобіля Renault викликав свою маму. Про це розповіли у спільноті «Варта 1».

Зазначається, що аварія трапилася на вулиці Кульпарківській. Зіштовхнулися два авто – Renault, у якому перебували молодики напідпитку, та машина марки Lanos сервісу таксі Uber.

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.