У Львові засудили п’ятьох жінок ромської національності, які під прикриттям правоохоронців грабували пасажирів залізничного вокзалу. Про це передає Zaxid.net, посилаючись на вирок Залізничного районного суду Львова.

Як зазначається, четверо з обвинувачених отримали по 7 років тюрми, ще одна – 7,5 років ув’язнення.

Повідомляється, що лише за кільки місяців 2018 року жінки, промишляючи на львівському залізничному вокзалі, незаконно заволоділи коштами громадян на суму 168 тисяч гривень. При цьому майже половину цих грошей вони віддали чотирьом поліцейським, які покривали їхню діяльність. Правоохоронці отримали 86 тисяч гривень, злодюжки лишили собі решту грошей.

Банківські картки та документи пограбованих людей ромки також передали поліцейським.

Крім того, розмір «податку» для правоохоронців варіювався в залежності від часу, коли було скоєно крадіжку. Так, у час з 6:00 до 8:00 ромки мали здати 2,5 тисячі гривень, з 8:00 до 20:00 – 3 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Правоохоронців, причетних до крадіжок, також чекає суд.

Нагадаємо, що відділ комунікації поліції Львівській області повідомляє, що на одній з вулиць міста Яворів знайшли 2-річного малюка, який гуляв без супроводу дорослих.

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.uа писав, що у Запоріжжі горе-мати замкнула виснажених дітей в квартирі і "забула".