Близько 40 людей Малехівської ОТГ перекрили трасу біля Львова.

Про це повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

близько 40 осіб перекрили трасу біля Львова. За словами правоохоронців протестувальники здійснюють безперервний рух по нерегульованому пішохідному переходу протестуючи проти приєднання до Львова.

Люди заблокували трасу у Малехові


"На місці присутні працівники Жовківського ВП та УПП у Львівській області, які здійснюватимуть ОГП та забезпечення безпеки дорожнього руху", – повідомила Катерина Рибій.


Варто нагадати, що 24 лютого Львівська ОДА скерувала у Кабмін перспективний план формування територій громад Львівської області, яким пропонується затвердити Львівську ОТГ у форматі "великого Львова".

До складу Львівської ОТГ обласні чиновники пропонують включити Винники, Брюховичі, Рудне, які вже є в адміністративному підпорядкуванні Львова, а також місто Дубляни, села Грибовичі, Гряда, Малехів, Зашків, Лисиничі, Бірки та Рясне-Руське.

Нагадаємо, раніше повідомили чому в Україні так багато нафти і газу, а українці такі бідні

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", водопостачання і водовідведення у Львові подорожчали, тому вже дуже скоро городяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Також "Знай.uа" писав, що назвали основні причини подорожчання тарифів.