Мер Львова Андрій Садовий віддав антиукраїнській “Організації ветеранів України” під оренду приміщення на вул. Київській,4. Так стверджує ветеран АТО Андрій Лібич.

Він нагадав, що організацію вже довгі роки очолює Петро Цибенко, член забороненої «Комуністичної партії України» (КПУ) та колишній народний депутат.

Перебуваючи у Верховній Раді, Цибенко добивався визнання поляками так званої “волинської різанини” як “геноциду”, влаштованого українцями проти польського народу.

Львівський осередок “Організації ветеранів України” очолює Олександр Грубий, відомий своєю антиукраїнською діяльністю, пропагандою міжетнічної ворожнечі та ненависті до воїнів УПА. Не зважаючи на це, 2006 року він отримав нагорду з рук Садового за “активну громадську роботу”.

На думку Лібича, підтримувати у Львові діяльність та існування антиукраїнської організації під час війни із Росією – неприпустимо та є злочином.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, Андрій Лібич

«Служитель рускава міра Садовий дуже послідовний у знищенні українського Львова», - зазначила з цього приводу на своїй сторінці у Facebook Ірина Фаріон, колишня народна депутатка від партії «Свобода».

Скрін, Facebook Ірина Фаріон

«Але ж він чиновник, він мусить провадити політику правлячої верхівки. Не диво», - зазначають коментатори до її допису.

«Зашкварений давно. Не втямлю, що ще людського бачать у цьому запроданці львів’яни», «Садовий! Ганьба вам, пане перевертень», - додають інші.

Нагадаємо, водопостачання та водовідведення у Львові подорожчали з 1-го лютого, тому вже дуже скоро містяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео