У Львові в порівняні в порівнянні з попереднім місяцем зросли ціни на споживчі товари. Найбільше здорожчали огірки.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики у Львівські області.

Ціни на продукти харчування та безалкогольні напої на Львівщині у січні 2020 року у порівнянні з попереднім місяцем зросли на 0,6% (в Україні – на 0,2%)

У Львові зросли ціни на продукти


Найбільше подорожчали овочі - на 6,9%. Найбільший скачок у ціні спостерігається в огірків, їх ціна виросла на 28,3%. Свіжі гриби здорожчали на 25,0%, а помідори – на 16,4%. Солодкий перець і ріпчаста цибуля здорожчали на 6,8% та 2,7% відповідно. На 2,0-0,5% зросли ціни на крупи гречані, борошно пшеничне, рибу живу та охолоджену, скумбрію копчену, сири м’які, спреди, молоко та фрукти.

Але в регіоні також спостерігається і деяке зниження цін. Наприклад, пшоно подешевшало на 3,1%, фарші м’ясні – на 2,5%, маргарин – на 2,3%, м’ясо птиці – на 2,0%, цукор – на 0,8%, а свинина – на 0,5%.

Нагадаємо, на Львівщині подорожчали цигарки, сімейний бюджет під загрозою: скільки деруть за пачку після нового року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", завезення одягу секонд-хенд в Харкові викликало великий ажіотаж, що призвело до величезних черг і тисняви.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще