На Львівщині на одному з курортів сталося масове отруєння. Наразі до лікарні потрапило 15 осіб.

Про це повідомляє ТСН.

На Львівщині 15 відпочиваючих в одному з готелів курортного селища Славське потрапили до лікарні з розладами травлення. Серед потерпілих - четверо дітей. Всі вони харчувалися в ресторанному комплексі в курортному селищі.

На Львівщині до лікарні потрапило 15 осіб

Наразі Львівські правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження. Після інциденту до курортного комплексу приїхали фахівці Держспоживслужби, санстанції та поліцейські. Утім, потрапити у середину не могли. Серед персоналу готелю нікого не було, окрім юриста. Також фахівцям повідомили, що наразі власник готельного комплексу знаходиться за кордоном, тому жодних інформації нікому надавати не будуть.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

На Львівщині до лікарні потрапило 15 осіб

"Ми нічого не можемо з’ясувати, бо все закрито", - каже головний спеціаліст управління держсанепідем нагляду держспоживслужби у Львівській області Мирослав Гушул.

За словами потерпілих, їм стало зле після вечері. У них була температура, рвота, тошнота та слабкість. Тоді на вечерю давали рибу, м’ясо, салати.

Зимовий відпочинок зіпсовано, кажуть потерпілі, тож очікують на грошову компенсацію. Усі потерпілі з різних областей - Херсонщина, Одеса та Київ.

Нагадаємо, у столиці правоохоронці спіймали молоду компанію, яка вирішила порозважатися просто на верхівці Північного мосту.

Також Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом в реанімаційний відділ місцевої лікарні потрапила 16-річна дівчина з діагнозом отруєння медикаментами.